‘Chewy Choco ...

‘Chewy Choco Boat’ kini kembali

Oleh Imelda Groves HA

Gambar oleh Fizah HAB

BANDAR SERI BEGAWAN, 15 Okt – Atas permintaan yang popular, Auntie Anne kini kembali dengan hidangan Chewy Choco Boat yang boleh didapati di semua cawangannya di negara ini.

Hidangan ini merupakan gabungan pretzel kegemaran ramai dan coklat Mars dengan badam, pastri lazat yang pasti dapat menyelerakan selera warga Brunei.

Chewy Choco Boat merupakan pilihan snek yang popular, terutamanya apabila dihidangkan bersama minuman Auntie Anne, seperti lemonad beku campuran yang datang dalam lima mata-pop yang mempunyai perisa yang berbeza seperti epal, mangga, laici, strawberi dan raspberi biru, atau hanya dengan lemonad klasik.

Auntie Anne juga menawarkan pelbagai kesegaran dari pretzel ketuhar termasuk pretzel kegemaran sepanjang masa, kayu manis gula.

Chewy Choco Boat yang kini boleh didapati di semua cawangan Auntie Anne.
Chewy Choco Boat yang kini boleh didapati di semua cawangan Auntie Anne.

Bukan itu sahaja, Auntie Anne juga menyediakan hidangan seperti Bite Cheesy, pastri mini dengan sosej lazat dengan pasli dan serbuk cili, sesuai untuk penggemar pastri manis.

Pelanggan juga boleh menikmati pretzel di rumah melalui perkhidmatan penghantaran Freshco.

Perkhidmatan ini menyediakan perkhidmatan unik Mix and Match makanan dari restoran yang berbeza seperti All Seasons, Sushi Tei dan yang lainnya.

Jika pelanggan tidak boleh memakan pretzels dengan serta merta, ia sentiasa boleh dipanaskan semula dengan menggunakan pembakar roti atau gelombang mikro selama beberapa saat untuk mengembalikan kesegarannya.

ARTIKEL YANG SAMA