Pengalaman un...

Pengalaman unik hasil perkongsian Liverpool, SCB

BANDAR SERI BEGAWAN, 8 Mei – Awang Abdul Rahim bin Haji Chuchu telah dihantar ke Anfield, United Kingdom (UK) Rabu lalu untuk menyaksikan Liverpool bermain di tempat sendiri.

Beliau telah dihantar sebagai wakil Pasukan Perbankan Telefon Brunei selepas muncul sebagai penjaring terbanyak Liga Pusat Hubungan Global Standard Chartered pada 2014.

Bank Standard Chartered (SCB) telah menilai pasukan pusat panggilan dari seluruh rantau ASEAN berhubung prestasi dan komitmen untuk perkhidmatan cemerlang.

“Kami mempunyai budaya perkhidmatan yang sangat kuat di Standard Chartered dan kecemerlangan perkhidmatan adalah penting tanpa mengira di mana kedudukan anda,” kata Abdul Rahim.

“Saya benar-benar bersyukur kerana dapat menyaksikan Liverpool beraksi di laman sendiri menentang Queen Park Rangers. Kami diberi peluang untuk mengakses No.7 Lounge dan melihat sekitar stadium Anfield.”

Awang Abdul Rahim bersama pasukan GCC.
Awang Abdul Rahim bersama pasukan GCC.

“Kami gembira perkongsian dengan Liverpool membolehkan kami untuk memberi ganjaran kepada kakitangan dengan pengalaman unik merentasi pasaran,” Ketua Hal Ehwal Korporat,” kata Marilyn Graeme.

“Perkongsian ini juga membolehkan kami untuk melibatkan masyarakat melalui acara seperti Piala Standard Chartered yang diadakan awal tahun ini. Dengan perkongsian sehingga musim 2018/19, kami berharap untuk menjalin kerjasama yang lebih menarik.”

SCB berhasrat untuk memberikan perkhidmatan terbaik berorientasikan bank di negara ini.

Atas sebab ini, adalah penting SCB memiliki skim anugerah sendiri untuk mengiktiraf, menggalak dan memberi ganjaran kepada kecemerlangan, profesionalisme dan pencapaian cemerlang dalam perkhidmatan.

ARTIKEL YANG SAMA