Pesta pelancongan AirAsia bakal diadakan di Sabah, Sarawak

KUALA LUMPUR, 11 Ogos – Pesta Pelancongan AirAsia (AATF) 2017, yang merupakan acara tahunan syarikat penerbangan itu akan dianjurkan di dua lokasi dalam tahun ini iaitu di Sibu, Sarawak pada 12-13 Ogos dan Sandakan, Sabah pada 19-20 Ogos.

AirAsia dalam satu kenyataan hari ini, berkata promosi istimewa akan ditawarkan dalam bandar terlibat, seperti penjimatan 20 peratus untuk semua tiket yang dibeli dalam talian bersempena dengan pesta itu, dan Beli Satu-Percuma Satu untuk penerbangan dari Kuching ke Langkawi dan Pontianak kepada 20 pengunjung pertama yang menempah penerbangan di Wisma Sanyan di Sibu.

Pengunjung juga boleh menikmati tawaran hebat destinasi AirAsia X seperti dari Kuala Lumpur ke Taipei, Sydney, Beijing, Sapporo melalui promosi semua dalam tambang untuk dua penumpang dari RM388 sehala.

Ketua Komersial AirAsia, Spencer Lee berkata, berdasarkan hasil yang amat menggalakkan di Kuching, Miri, Tawau dan Kota Kinabalu pada tahun lepas, syarikat itu menjangkakan sambutan yang lebih baik dalam tahun ini. – Bernama

AirAsia ketika melancarkan penerbangan sulung dari Kuching ke Langkawi baru-baru ini. – Bernama
AirAsia ketika melancarkan penerbangan sulung dari Kuching ke Langkawi baru-baru ini. – Bernama