SCB lancar De...

SCB lancar Deposit Berstruktur 3 Tahun

BANDAR SERI BEGAWAN, 18 Mac – Dalam pelancaran transye Deposit Berstruktur terbaru yang akan tersedia bagi langganan sehingga 31 Mac, Bank Standard Chartered (SCB) sedang menawarkan Deposit Berstruktur Kadar Tetap Dolar Singapura Tiga Tahun yang dipertingkatkan bagi mana-mana pelanggan yang memahami pelaburan dengan hasrat untuk mempelbagaikan pegangan pelaburan mereka.

Meningkatkan Deposit Berstruktur Kadar Tetap Dolar Singapura 3 Tahun mempunyai risiko perkadaran sederhana iaitu tiga dan menawarkan jumlah pembayaran pelaburan lima peratus dalam tempoh tiga tahun dengan pulangan sehingga tiga peratus setahun dalam tempoh tahun lalu. Kupon-kupon Deposit Berstruktur ini akan dibayar secara tahunan.

Ketua Pengurusan Harta SCB, Brenda Low berkata: “Standard Chartered mempunyai pelbagai jenis penyelesaian harta yang kami terus-menerus mengemas kini dan dikaji semula.

“Dengan tahap pelaburan permulaan lebih rendah $5,000 untuk melanggan Deposit Berstruktur, kami percaya instrumen ini bukan hanya akan membantu para pelabur yang sedia ada untuk mempelbagaikan portfolio mereka, bahkan juga menarik minat pelabur-pelabur baru yang berhasrat memulai dengan mencari produk yang mempunyai kadar risiko sederhana.”

Bank ini menawarkan pelbagai produk harta dari Unit Amanah, Pelaburan Mata wang Premium, Bond dan Produk Berstruktur. Para pelabur berpotensi diperlukan melengkapkan penilaian profil risiko pelanggan untuk memastikan para pelanggan memahami hasrat risiko mereka sebelum melanggan sebarang produk harta. Para pelanggan yang ingin memahami trend pasaran juga boleh melihat Kaunselor Pelaburan Dalam bank berkenaan.

ARTIKEL YANG SAMA