1D akan buat kejutan meraikan ulang tahun ke-10

Liam Payne mempunyai berita menarik untuk dikongsi, One Direction akan membuat satu kejutan bagi ulang tahun ke-10 mereka dan muzik baharu dari Harry Styles.

Di tengah-tengah pandemik COVID-19 ini, Liam Payne menyatakan bahawa One Direction (1D) sedang melakukan sesuatu yang istimewa untuk ulang tahun ke-10nya. “Kami akan menyambut ulang tahun ke-10 tahun yang akan datang, kami semua sudah berbincang banyak dalam beberapa minggu yang lalu dan berjalan dengan baik,” kata penyanyi berusia 26 tahun itu.

Ini akan menjadi sangat istimewa untuk peminat One Directioners, kerana kumpulan itu telah mengecewakan hati peminat mereka di seluruh dunia apabila mereka berpecah pada 2016. Sebelum itu, 1D pernah menjadi salah satu kumpulan yang paling terkenal pada tahun 2010 selepas Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson dan Zayn Malik bersatu di The X Factor.

Banyak idea dibawa untuk projek misteri ini.

“Untuk mendengar banyak idea dan melakukan perkara yang berbeza yang tidak pernah dilihat atau tidak pernah dilihat sebelum ini, ia sangat menarik,” kata Liam.

One Direction akan membuat satu kejutan bagi ulang tahun ke-10 mereka. – Agensi

Dia tidak boleh memberitahunya. “Pada masa ini saya tidak pasti apa yang saya dibenarkan untuk berkata,” jelasnya.

Apa yang paling penting bagi Liam, adalah menghabiskan masa yang berkualiti dengan bekas teman kumpulannya itu lagi. “Tetapi lebih bermakna daripada apa yang kami lalui bersama untuk kami kembali berhubung lagi,” tambahnya.

Liam tidak mengatakan sama ada setiap bekas ahli kumpulan itu mengambil bahagian dalam projek khas ini. Zayn kelihatannya bukan dalam tempoh terbaik bersama bekas kumpulan itu selepas menjadi yang pertama meninggalkan kumpulannya pada 2015.

Walau bagaimanapun, Niall mempunyai harapan tinggi bahawa kumpulan itu akan bersatu lagi pada satu hari nanti.

Nial ketika ditemu bual “Adakah anda benar One Direction akan kembali bersama?” Niall dengan yakin menjawab “Ya” dan tidak mengatakan dia berbohong! Ia kelihatan seperti Niall sebenarnya tidak berbohong. – Agensi