28 nama dipilih sertai cabutan

Oleh Imelda Groves HA

 

BANDAR SERI BEGAWAN, 12 Jan – Sebanyak 28 nama bertuah telah dipilih untuk menyertai cabutan bertuah mingguan ke-8 Teka dan Menang Red Bull yang akan diadakan esok di Jaya CentrePoint Hypermart Sdn Bhd.

Cabutan awal bagi memilih peserta-peserta berkenaan telah dibuat oleh wakil-wakil media dalam majlis yang diadakan di Ibu Pejabat Kingston Beverage & Creamery, Beribi, di sini, hari ini.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan, ini merupakan cabutan mingguan terakhir di mana setiap minggu seramai 28 orang pelanggan membawa pulang pelbagai hadiah menarik daripada baucar-baucar pasar raya, baucar makan Secret Recipe dan tiket-tiket wayang bagi hadiah teratas di samping minuman tenaga Red Bull serta peluang untuk memenangi hadiah utama.

Cabutan utama bagi pertandingan yang berlangsung selama dua bulan setengah ini akan diadakan semasa Pesta Pengguna (18 hingga 22 Januari) di Pusat Persidangan Antarabangsa, Berakas, di mana pemenang mingguan dan semua yang menyertai pertandingan akan berpeluang memenangi dua hadiah utama berupa tiket penerbangan bernilai $2,000 setiap satu ke mana-mana destinasi pilihan.

Pelanggan yang menghantar borang penyertaan juga berpeluang untuk memenangi tiga hadiah pertama berupa tiket penerbangan bernilai $1,600 setiap satu, tiga hadiah kedua iaitu tiket penerbangan bernilai $1,000 setiap satu dan 18 baucar membeli-belah bernilai $200 setiap satu.

Menurut Pengurus Serantau Red Bull, Michael Tan, pertandingan ini menerima sambutan yang baik daripada pelanggan-pelanggan di Brunei.

Beliau menggesa pelanggan untuk segera menghantar borang-borang penyertaan jika masih belum melakukannya bagi mendapatkan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik tersebut.

Hari terakhir menghantar borang-borang penyertaan adalah pada 15 Januari 2017.