Aaron Carter dedah Melanie Martin hamil

Aaron Carter mengatakan bahawa dia ‘fokus untuk menjadi ayah’ setelah menunjukkan kepada para peminatnya ujian kehamilan yang positif di Instagramnya kelmarin dan mendedahkan kekasihnya Melanie Martin menjangkakan anak pertama mereka.

Adakah Aaron Carter, 32, akan menjadi bapa? Itulah yang dia katakan kepada pengikut Instagramnya kelmarin ketika dia membuat satu pengumuman rasmi dan mendedahkan bahawa dia dan teman wanitanya Melanie Martin, yang ditangkap kerana keganasan rumah tangga hanya tiga minggu lalu, sekarang dia hamil semasa pengumuman siaran langsung itu.

Penyanyi itu menunjukkan ujian kehamilan positif di Instagram ketika dia memberitahu penonton peminatnya bahawa dia bersiap untuk menjadi seorang ayah. “Jelas saya akan mempunyai anak damit,” katanya. “Saya pasti akan menjadi ayah yang sibuk.”

Aaron terus menjelaskan bahawa berita kehamilan itu adalah jelas apa yang dia dan Melanie ‘berdua mahukan’ ketika dia bercakap dengan media sejurus selepas siaran langsung di Instagram. “Inilah yang kita berdua inginkan,” katanya.

“Kami berdua berusaha untuk itu. Saya hanya fokus pada masa depan dan menjadi ayah. Saya mahu menjadi ayah yang baik. Saya fokus, karier muzik saya berjalan dengan sangat baik dan jelajah saya, dengan pakaian saya, semua perkara yang saya jalani untuk saya yang tidak semestinya hanya muzik. Keluarga adalah yang paling penting bagi saya.”

Berita daripada Aaron itu muncul setelah Melanie menjadi tajuk utama setelah ditangkap pada 29 Mac kerana dia dan Aaron dikatakan bergaduh di rumah mereka, lapor TMZ.

Polis mengatakan, adik Nick Carter, 40, mempunyai tanda kesan luka di tubuhnya dan mendakwa ia dilakukan oleh Melanie, sehingga menyebabkannya ditangkap. – Agensi