Agensi Kim Sang Hyuk ambil tindakan

Pada 8 April lalu, agensi ahli kumpulan Click-B Kim Sang Hyuk, Koen Stars, mengumumkan bahawa mereka akan memfailkan aduan jenayah terhadap komen yang berniat jahat dan penyebaran maklumat palsu yang berkaitan dengan perceraiannya dengan CEO pusat membeli-belah dalam talian, Song Da Ye.

Sehari sebelumnya, Kim Sang Hyuk mendedahkan berita mengenai perceraiannya melalui Instagram peribadinya. Pada hari berikutnya, dia muncul di rancangan radio SBS Love FM ‘Oppa Radio’ dan menyampaikan permohonan maaf kepada pendengar rancangan tersebut.

Beliau berkongsi dengan nada suara sedih, “Sebagai seorang suami, saya sepatutnya bekerja lebih keras dalam semua aspek (perkahwinan itu), tetapi kerana saya tidak dapat berbuat demikian, saya fikir itu semua salah saya. Hati saya sangat sakit. Saya minta maaf kerana perlu menyampaikan berita buruk ini. “

Pasangan itu saling bersetuju terhadap perceraian itu dan sedang menjalani prosiding undang-undang. Walau bagaimanapun, berikutan berita perceraian mereka, khabar angin mengenai keganasan dalam perkahwinan mereka telah timbul semula. Tepat sebelum majlis perkahwinan mereka pada tahun 2019, khabar angin pertama tersebar ketika Song Da Ye lebam akibat kecederaan kecil pada mata. Pada masa itu, dia secara peribadi menerangkan alasan di sebalik kecederaannya dan menggalakkan orang ramai menggunakan akal fikiran dan berfikir secara logik.

Seorang wakil dari Koen Stars menyatakan pada 8 April lalu bahawa mereka sedang mengumpul data mengenai khabar angin dan mereka mempunyai rancangan untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap komen yang berniat jahat termasuk penyebaran maklumat palsu.

Pada bulan Februari 2019, Kim Sang Hyuk mengumumkan rancangan perkahwinannya, dan bakal pasangannya didedahkan sebagai Song Da Ye, bekas ulzzang dan CEO pusat membeli-belah dalam talian.

Mereka secara rasmi berkahwin pada 7 April 2019, dan mereka kemudian mengumumkan perceraian mereka betul-betul satu tahun kemudian. – Agensi

Kim Sang Hyuk secara rasmi berkahwin dengan Song Da Ye pada 7 April tahun lalu, dan mereka mengumumkan perceraian mereka satu tahun kemudian. – Agensi