Akshay Kumar juga terjejas akibat COVID-19

Akshay Kumar merupakan seorang pelakon yang sibuk. Setiap tahun, sekitar tiga hingga lima buah filem dilancarkan di layar lebar.

Pada tahun 2019, Kesari, Mission Mangal, Housefull 4 dan Good Newwz dilancarkan.

Sekarang, menurut laporan Mumbai Mirror, berikutan dengan koronavirus, Akshay juga mungkin merupakan pelakon yang paling terjejas.

Dia adalah sebahagian daripada Sooryavanshi, Laxmmi Bomb, Atrangi Re, Bachchan Pandey, Prithviraj, Bell Bottom dan rancangan komedi Ekta Kapoor. Semua berada dalam tahap yang berbeza.

Sekarang, setelah keadaan menjadi normal, dia harus menjadualkan semula kalendarnya.
Hanya dalam beberapa hari sebelum penutupan seluruh negara diumumkan, pada 24 Mac lalu, penerbit Sooryavanshi memutuskan untuk menangguhkan filem mereka.

Memberi perhatian terhadap sosialnya, Akshay Kumar, tokoh utama filem itu, berkongsi gambar yang merupakan pernyataan oleh kumpulan Sooryavanshi.

“Sooryavanshi adalah suatu pengalaman yang kami lakukan khas untuk anda dengan dedikasi dan kerja keras selama lebih dari setahun, dan sambutan yang kami terima untuk filem jenis thriller itu tidak kurang hebatnya dan menjadikannya jelas bahawa filem ini benar-benar milik para penonton.” – Agensi

Berikutan dengan penularan koronavirus, Akshay Kumar juga merupakan pelakon yang paling terjejas. – Agensi