Thursday, August 11, 2022
30.7 C
Brunei

Al Ghazali mahu cepat kahwin

-

Anak kepada komposer Ahmad Dhani iaitu Al Ghazali menafikan dakwaan kononnya dia dan kekasih, Alyssa Daguise sudah berpisah seperti berita yang tular di media sosial.

Menurut Al Ghazali, 24, hubungan dia dengan Alyssa masih seperti biasa dan dia juga mendedahkan sudah mula membuat perancangan untuk mendirikan rumah tangga.

“Hubungan kami masih baik. Kami masih follow di Instagram. Tetapi saya belum periksa kenapa ada yang mengatakan sedemikian.

“Sasaran untuk bernikah pada usia 25 tahun. Bagaimanapun semua itu adalah ketentuan Allah. Saya ingin segera memiliki anak supaya beza umurnya nanti tidak jauh. Kami boleh jadi seperti sahabat dan bermain bola bersama.

“Cincin sudah siap dibeli, hanya mahu mencari rumah baharu sahaja sekarang ini,” katanya seperti yang dipetik dari Kapan Lagi.

Sebelum ini, warganet mendakwa mereka sudah unfollow atau tidak mengikuti antara satu sama lain di laman Instagram.

Dalam pada itu, Al Ghazali turut menolak dakwaan mengatakan mereka sudah bernikah senyap-senyap seperti yang dikatakan sebelum ini.

“Jika sudah bernikah pasti saya akan maklumkan. Tidak mungkin saya rahsia pernikahan sendiri,” ujarnya. – Agensi

Menurut Al Ghazali, hubungannya dengan Alyssa masih seperti biasa dan dia juga mendedahkan sudah mula membuat perancangan untuk mendirikan rumah tangga. – Agensi
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Virus Langya jangkiti 35 individu di China

BEIJING, 10 OGOS – Saintis-saintis telah mengesan virus baharu yang dikatakan berasal dari haiwan di timur China yang telah menjangkiti puluhan orang, lapor BBC...
- Advertisment -