Amanda Bynes bertunang dengan jejaka pilihannya

Amanda Bynes berkata dia sudah bertunang dan mempamerkan cincin berlian besar. Pada 14 Februari lalu, bekas pelakon berusia 33 tahun itu berkongsi gambar Instagram mempamerkan cincin berlian yang menakjubkan di tangan kiri beliau.

Dalam gambar itu juga, terlihat tangan seorang lelaki dengan cincin kahwin emas, dan ia kelihatan seperti ‘pertunangan’ yang berlaku semasa makan malam Hari Valentine. Sepinggan makanan dilihat berhampiran tangan mereka.

“Tunang kepada kekasih dalam hidup saya,” Amanda memaparkan gambar itu, dan peminat sedang menunggu untuk mengetahui siapa lelaki bertuah itu.

Amanda tidak pernah dikaitkan dengan mana-mana teman lelaki, dan tidak memaparkan gambar-gambar bercinta dengan seorang lelaki di akaun Instagram atau Twitternya dalam masa yang lama.

Beliau jarang mempamerkan gambar, dan beberapa peminat tertanya-tanya jika ini adalah satu gurauan Hari Valentine atau hal yang sebenarnya.

Pada tahun 2017, Amanda mendakwa bertunang dengan seorang lelaki bernama Matt, yang berkongsi gambar dengan beliau di Twitter dan menunjukkan cincin berlian berpermata tunggal.

Kebanyakan peminat mengucapkan tahniah kepada Amanda menerusi gambar yang dipamerkan dan ada juga peminat bertanya siapa gerangan tunang kepada Amanda tersebut.

Amanda sangat jarang menyiarkan gambar di media sosialnya. Pada 30 Disember, tahun lalu, dia berkongsi gambar Instagram dengan tatu wajah yang ditandai di pipinya. – Agensi

Amanda Bynes dikhabarkan bahawa dia sudah bertunang dengan jejaka pilihannya melalui gambar di Instagram miliknya. – Agensi