Friday, December 1, 2023
24.9 C
Brunei

  -

  Baiduri umum promosi Shop the smart way, everyday!

  Oleh Syahmi Hassan – 

  BANDAR SERI BEGAWAN, 9 NOV – Bank Baiduri mengumumkan mengenai pelancaran promosi terbaharu untuk pemegang kad debit dan kredit mereka, Shop the smart way, everyday!.

  Bermula hari ini dan berlanjutan sehingga 9 Januari 2024, pemegang kad debit dan kredit Baiduri serta pengguna Baiduri Qpay boleh memulakan perjalanan yang bermanfaat untuk memenangi pelbagai hadiah menarik.

  Hadiah pertama merupakan pakej penambahbaikan rumah yang komprehensif, lengkap dengan peralatan elektrik terbaik, dengan nilai keseluruhan $15,000.

  Hadiah kedua ialah pengalaman menginap yang tidak dapat dilupakan di The Abode Resort & Spa, termasuk pakej Explore Temburong bernilai $3,400.

  Hadiah ketiga ialah set perkhemahan premium yang dilengkapi dengan projektor mudah alih, bernilai $1,500, ditambah $500 dalam baucar gaya hidup.

  Gambar Freepik

  Setiap bulan, 15 individu bertuah berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik melalui promosi tersebut, termasuk gajet dan elektronik, set perabot bergaya, pakej percutian santai dan baucar perjalanan.

  Untuk layak, pemegang kad hanya perlu menggunakan kad kredit atau debit Baiduri mereka, atau Baiduri Qpay untuk pembayaran tempatan, luar negara atau dalam talian semasa tempoh promosi.

  Dengan setiap $20 yang dibelanjakan dalam satu transaksi, pemegang kad secara automatik akan dimasukkan ke dalam cabutan bertuah.

  Satu penyertaan cabutan bertuah akan diberikan untuk pembayaran yang dibuat di peniaga bukan Baiduri manakala tiga penyertaan cabutan bertuah akan diberikan untuk pembayaran yang dibuat di peniaga Baiduri, sekali gus meningkatkan kemungkinan untuk memenangi salah satu hadiah yang menakjubkan.

  Selain cabutan bertuah, terdapat insentif istimewa untuk pendaftaran baharu. Pemohon yang berjaya untuk Kad Visa Royal Brunei oleh Bank Baiduri akan menerima pengecualian yuran tahunan selama empat tahun, manakala mereka yang berjaya memohon mana-mana kad kredit atau debit Baiduri yang lain akan menikmati pengecualian yuran tahunan selama dua tahun.

  Ketua Perbankan Runcit di Bank Baiduri, Lim Kian Chiong, menyatakan, “Kami sentiasa ingin menawarkan pengalaman yang bermanfaat kepada pelanggan kami. Dengan musim cuti yang semakin hampir, kami berharap Shop the smart way, everyday! akan menambahkan lagi kegembiraan dan keseronokan, sama ada pelanggan kami membeli-belah di dalam negara, terutamanya semasa Brunei Salebration, atau melancong.”

  Untuk maklumat lanjut mengenai promosi, produk dan perkhidmatan Bank Baiduri, pelanggan boleh melayari laman sesawang bank di www.baiduri.com.

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Reaktor gabungan nuklear eksperimen Jepun dirasmikan

  TOKYO, 1 DIS - Reaktor gabungan nuklear eksperimen terbesar di dunia yang sedang beroperasi dirasmikan di Jepun hari ini, sebuah teknologi pada peringkat awal...