Ben Affleck & JLo sah bertunang semula

Ben Affleck dan Jennifer Lopez (JLo) bertunang sekali lagi. Menurut news.au, Lopez, 52, mengumumkan pertunangan itu dalam video pendek yang disiarkan di laman sesawangnya, di mana dia merenung sebentuk cincin berlian berwarna hijau.

“Saya mempunyai cerita yang sangat menarik dan istimewa untuk dikongsi,” kata Lopez yang ketawa dalam video teaser yang disiarkan di Facebook.

“Jika awda bukan sebahagian daripada rakan rapat saya, anda perlu pergi ke onthejlo.com untuk mendengar yang ini. Ia adalah platform saya di mana saya berkongsi perkara peribadi saya.”

Sumber yang rapat dengan penyanyi itu berkata, video itu sebenarnya adalah pengumuman pertunangan.

Lopez dan Affleck, 49, mencetuskan khabar angin pertunangan awal minggu ini apabila dia dirakamkan memakai cincin di jari perkahwinannya ketika membeli-belah di LA.

Ben Affleck dan JLo dikatakan bertunang sekali lagi setelah Jlo mengumumkan pertunangan itu dalam video pendek yang disiarkan di laman sesawangnya. – Agensi

Orang dalam yang rapat dengan Affleck baru-baru ini memberitahu Page Six mereka tidak akan terkejut jika dia melamar lagi.

Pasangan itu mula bercinta pada tahun 2002 dan dengan cepat digelar ‘Bennifer’ oleh peminat dan media. Kedua-duanya pastinya tidak segan untuk mempamerkan cinta mereka pada satu sama lain pada masa itu, termasuk dalam adegan video muzik Jenny From the Block Lopez.

Menjelang November tahun itu, Affleck melamar Lopez dengan berlian merah jambu 6.1 karat oleh Harry Winston. Kilauan besar itu dilaporkan berharga AS$3.36 juta.

Lopez bercakap tentang pertunangan awalnya semasa duduk bersama Diane Sawyer pada tahun 2000an, di mana dia menggambarkan tunangnya sebagai “cemerlang pintar, penyayang, menawan dan penyayang.”

Malangnya, perhatian besar daripada media menyebabkan pasangan itu menangguhkan dan akhirnya membatalkan perkahwinan mereka pada 2003.– Agensi