Wednesday, June 7, 2023
27.9 C
Brunei

  -

  Bergaduh dengan adik, Uqasha Senrose jadi mangsa tohmahan

  Pelakon jelita, Uqasha Senrose, 30, memuat naik hantaran individu yang memfitnahnya seorang pembuli atau gangster tampil membuat permohonan maaf secara terbuka.

  Menerusi perkongsian dalam Instagram Story (IG), Uqasha mengetahuinya apabila ada pengikutnya yang mendedahkan mesej peribadi individu itu kepadanya.

  Di dalam mesej itu, individu berkenaan turut menggunakan nama Tuhan untuk membuatkan orang percaya dengan kenyataan yang mendakwa Uqasha seorang pembuli.

  “Dia menyebarkan aib yang mengatakan saya adalah gangster dan pembuli kepada seseorang dalam mesej langsung dan saya mengetahuinya.

  “Punyalah hendak membuat orang percaya saya gangster, siap sebut demi Allah,” katanya.

  Individu dakwa Uqasha pembuli mohon maaf, pernah gaduh dengan adik Uqasha. – Agensi

  Namun, individu berkenaan tampil membuat pengakuan dan permohonan maaf kepadanya melalui satu video.

  Uqasha berkata, punca individu itu membuat fitnah disebabkan pernah bergaduh dengan adiknya dan seterusnya, menghakimi kakak yang hanya membela adiknya, seorang gangster.

  “Assalamualaikum, saya Nadia Rosli ingin membuat pengakuan saya mengatakan Uqasha Senrose seorang yang gangster dan pembuli. Saya ingin menarik semula segala kata-kata saya.

  “Dia sebenarnya bukanlah seorang pembuli atau gangster, cuma saya pernah bergaduh dengan adiknya. Uqasha cuba untuk mempertahankan adiknya.

  “Saya di sini dengan rasa rendah diri ingin memohon maaf kepada Uqasha Senrose kerana mengaitkan namanya dalam hal ini. Saya sekali lagi meminta maaf,” ujarnya.

  Tidak mahu memanjangkan isu itu, Uqasha terima permohonan maaf daripadanya.

  “Tidak mengapa, saya sudah maafkan awak juga,” tulisnya. – Agensi

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  NZ ambil tindakan penggunaan vape

  WELLINGTON, 6 JUN - New Zealand akan mengambil tindakan tegas terhadap penggunaan vape atau rokok elektronik untuk melindungi golongan mudanya, umum Menteri Kesihatan Ayesha...
  - Advertisment -