Big Hit lancar watak TinyTAN

Big Hit Entertainment telah memperkenalkan watak TinyTAN, iaitu animasi yang diilhamkan dari BTS!

Agensi ini sebelum ini melancarkan watak BT21 dengan LINE dan koleksi patung dengan Mattel, dan sekarang, agensi itu telah melancarkan TinyTAN dengan penampilan yang diselaraskan dengan ahli BTS yang sebenar.

Di bawah konsep BTS mewujudkan diri kedua mereka menjadi watak, TinyTAN mempunyai pandangan dunia yang melintasi dunia nyata melalui “Magic Door.” Jenama ini akan dikeluarkan melalui pelbagai kandungan, yang tidak hanya mencerminkan ciri-ciri anggota BTS, tetapi juga pesanan pengaruh baik, empati, dan penyembuhan yang baik disampaikan oleh muzik dan persembahan.

Baru-baru ini, saluran YouTube rasmi BTS dan akaun twitter rasmi TinyTAN telah berkongsi video tujuh watak yang menari ke “MIC Drop” BTS. Ia sudah mendapat tindak balas hebat bukan hanya tarian kumpulan yang unik tetapi juga ekspresi wajah dan gerak tubuh setiap anggota.

Big Hit Entertainment merancang untuk memperkenalkan TinyTAN dalam pelbagai bentuk, termasuk figura, item lain, dan kandungan media. Platform perdagangan peminat global Weverse Shop akan melancarkan produk bertema TinyTAN dan mengeluarkan sekuel yang mengandungi ce-rita baharu dalam setahun. Selain dipilih sebagai model untuk P&G Downey Adorable, TinyTAN akan bekerjasama dengan pelbagai jenama dan perlesenan. – Agensi