Denise Richards dedah kenapa Charlie Sheen tidak mahu dekati anaknya

Charlie Sheen memandang serius terhadap penjarakan sosial semasa waktu COVID-19 ini, menurut Denise Richards.

Denise Richards juga menjelaskan Charlie Sheen mengenakan pengasingan diri begitu ketat tetapi Charlie tetap berhubungan dengan anak perempuan Sam, 16, dan Lola, 14.

Bekas pasangan suami isteri itu mempunyai anak perempuan Sam Sheen, 16, dan Lola Sheen, 14, tetapi kakaknya telah dikuarantin di rumah Denise di Malibu bersama dengan adik angkat mereka yang berusia tujuh tahun, Eloise Joni Richards.

“Dia benar-benar mengasingkan dirinya untuk memastikan bahawa dia tetap sihat,” kata Denise kepada HollywoodLife. Charlie sekarang sedang bertarung memerangi HIV yang diagnosis pada 2017, dia juga sedang menderita penyakit strok. Memang dapat difahami bagi orang-orang dengan keadaan kesihatan yang terjejas sangat mudah dijangkiti oleh virus tersebut.

“Lola dan Sam selalu berhubungan dengan ayah mereka sepanjang masa,” kata Denise. “Mereka sering melakukan FaceTime dan melalui telefon.” Namun, Denise mengakui bahawa ia adalah masa yang sukar.”

Walaupun ia telah menjejaskan kehidupan normal mereka, Denise memastikan bahawa pendidikan anak perempuannya tidak terganggu. “Mereka semua masih bersekolah. Semasa ini mereka mempunyai masa-masa tertentu yang harus mereka hadiri di kelas dalam talian seperti Zoom dan guru mereka benar-benar bertanggungjawab untuk menyerahkan tugas tepat pada waktunya, jadi saya bersyukur untuk itu kerana saya fikir ia sangat mudah,” kata Denise. – Agensi

Denise Richards menjelaskan mengapa kuarantin Charlie Sheen begitu ketat. -Agensi