Thursday, November 30, 2023
28 C
Brunei

  -

  Engku Emran, Noor Nabila sah nak cerai

  Spekulasi keretakan rumah tangga pasangan Engku Emran dan Noor Nabila akhirnya terjawab apabila kakak kepada pengacara Neelofa itu mengesahkan mereka bakal bercerai tidak lama lagi.

  Noor Nabila atau Noor Nabila Mohd Noor, 39, berkata, dia dan Emran sepakat untuk bercerai selepas ahli perniagaan itu keluar daripada kediaman mereka sejak awal Januari lalu.

  Kata Nabila, keputusan itu diterima dengan hati terbuka dan dia menyifatkan perkahwinan yang dibina atas dasar cinta hampir dua tahun lalu semuanya telah ditentukan Allah SWT.

  Bercakap kepada media, Nabila bagaimanapun enggan mengulas lanjut tentang punca penceraiannya itu dan menyerahkan kepada takdir selain mahu fokus meneruskan kehidupan bersama anak lelakinya, Jebat Jayden Ahmad yang kini berusia 5 tahun hasil perkongsian hidup dengan Sharnaaz Ahmad.

  Sejak tahun lalu, status rumah tangga Nabila sering menjadi bualan pengikutnya apabila dia dilihat memadam semua foto bersama Emran, 48, termasuk gambar perkahwinan mereka di Instagram.

  Malah foto Nabila bersama Jayden ketika sambutan Hari Raya Aidiladha tahun lalu turut menerima pelbagai komen yang bertanya mengenai keberadaan usahawan berkenaan. – Agensi

  Nabila dan Emran nekad mahu bercerai. – Agensi

  (Klik di sini untuk berita lanjut)

   

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Australia buat permohonan maaf kepada mangsa thalidomide

  SYDNEY, 29 NOV - Australia hari ini mengeluarkan permohonan maaf kepada mangsa yang terselamat daripada skandal ubat thalidomide, yang disifatkan oleh Perdana Menteri, Anthony...