Sunday, June 4, 2023
24 C
Brunei

  -

  Gauri Khan tidak tumpang glamor, wang suami

  Tidak dinafikan dalam diam, isteri Shah Rukh Khan (SRK) iaitu Gauri Khan telah menjadi ikon yang memberi inspirasi pada wanita. Baik di India mahupun di seluruh dunia.

  Memiliki rupa paras yang menawan seperti model, Gauri dikhabarkan memiliki empayarnya sendiri dan ligat membina karier tanpa menumpang suaminya.

  Walaupun SRK adalah aktor terkenal di seluruh dunia, Gauri tak pernah menumpang glamor dan wangnya. Malah dia dikenali sebagai wanita yang berdikari dan kuat bekerja untuk mencari sumber pendapatannya sendiri melalui pelbagai pekerjaan.

  Sumber kekayaan Gauri Khan mem-buatkan dia disenaraikan antara wanita terkaya di India di samping mempunyai bakat dalam bidang perfileman dan memiliki pengetahuan mendalam tentang Bollywood, Gauri telah membuka sebuah syarikat penerbitan bersama suaminya.

  Menjadi penerbit Red Chilies Entertainment, Gauri dikatakan telah menerbit lebih 27 filem termasuk filem box office seperti Main Hoon Na, Om Shanti Om, My Name Is Khan, Dilwale dan Raees.

  Selain daripada itu, Gauri juga memiliki sebuah syarikat hiasan dalaman yang diberi nama Gauri Khan Designs. Antara perkhidmatan yang ditawarkan adalah rekaan bangunan mewah dan kediaman, pejabat, restoran termasuklah hotel.

  Bukan itu sahaja, Gauri turut aktif menjadi duta bagi jenama-jenama besar gaya hidup, sama ada dalam negara ataupun luar negara. Dan antara jenama yang pernah atau masih menjadi duta adalah Tisva, Ace Group, Ok Life Care, Round Table India dan banyak lagi. – Agensi

  Gauri adalah graduan Lady Shri Ram College dan pernah mengikuti kursus pendek seni reka fesyen selama 6 bulan di Delhi kerana bapanya adalah pengusaha pakaian terkenal di India. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Punca kemalangan kereta api India dikenal pasti

  NEW DELHI, 4 JUN - Menteri Kereta Api India berkata hari ini bahawa punca dan orang yang bertanggungjawab terhadap nahas kereta api yang paling...
  - Advertisment -