Hani dan Song Jae Rim sertai Not Yet 30

Ahli kumpulan EXID, Hani dan Song Jae Rim bergabung dengan Kang Min Hyuk dan Jung In Sun dalam drama asal Kakao M yang akan datang Not Yet 30!

Peranan Jung In Sun adalah pengarang webtoon Seo Ji Won, yang bersumpah untuk meninggalkan kehidupan cintanya dan fokus pada kerjanya ketika berusia 30 tahun. Setelah beberapa kali mencuba bertahun-tahun, Seo Ji Won akhirnya berjaya menerbitkan siri webtoon pertamanya pada usia 25 tahun, dan dia hanya menjadi pengarang yang stabil setelah berusia 30 tahun. Walaupun dia sudah memutuskan untuk menjalani kehidupan yang damai tanpa cinta, dia bertemu kembali dengan cinta pertamanya dari sekolah menengah, Lee Seung Yoo (diperankan oleh Kang Min Hyuk), yang menggegarkan dunianya sekali lagi.

Hani akan memainkan peranan sebagai Lee Ran Joo yang telah berkawan dengan Seo Ji Won sejak zaman sekolah mereka. Dia adalah watak yang pernah menjadi penyokong, tetapi ketika berusia 30 tahun, terjadi sesuatu yang membuatnya memanggil dirinya “pekerja pejabat biasa.”

Semasa berusaha mengisi rasa kehilangannya dari pekerjaannya dengan menjalin hubungan, dia terlibat dengan lelaki yang lebih muda dan menghadapi perubahan yang tidak dijangka dalam hidupnya. – Agensi

(Dari kiri) Ahli kumpulan EXID, Hani dan Song Jae Rim bergabung dengan Kang Min Hyuk dan Jung In Sun dalam drama asal Kakao M yang akan datang Not Yet 30. – Agensi