imagine rai ulang tahun pertama

BANDAR SERI BEGAWAN, 22 JAN – Susulan transformasi industri telekomunikasi negara pada tahun lalu, imagine hari ini meraikan tahun pertama operasinya dengan Majlis Doa Selamat dan Tahlil sebagai penghargaan atas pencapaian dan sokongan yang dibuat dan diterima sepanjang 12 bulan ini.

Majlis keagamaan yang berlangsung di Masjid Pengiran Muda ‘Abdul Malik, Tungku itu telah dihadiri oleh ahli-ahli Lembaga Pengarah imagine yang diketuai oleh Haji Azmi bin Pehin Orang Kaya Laila Setia Dato Seri Setia Haji Abdul Rahman dan Ketua Pegawai Eksekutif imagine, Dayang Suzannawati binti Haji Suharju serta warga pengurusan dan kakitangan syarikat tersebut.

Majlis berkenaan juga telah disusuli dengan penyampaian wakaf syarikat berkenaan yang disampaikan oleh Haji Azmi kepada imam masjid tersebut, Awang Morni bin Haji Nayan.

Wakaf berkenaan adalah bagi kegunaan masyarakat kawasan sekitar dan jemaah masjid.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan imagine, beberapa aktiviti termasuk aktiviti tanggungjawab sosial korporat dan penyampaian hadiah akan diadakan dalam beberapa minggu mendatang sementara syarikat itu ingin memberi balik kepada pelanggannya dan masyarakat Brunei secara amnya.

Gambar ramai semasa Majlis Doa Selamat dan Tahlil sempena ulang tahun pertama imagine di Masjid Pengiran Muda ‘Abdul Malik, kelmarin. – Gambar serahan imagine