Wednesday, October 4, 2023
32.7 C
Brunei

  -

  Isteri Shah Rukh Khan tidak pernah beri hadiah

  Shah Rukh Khan mendakwa isterinya, Gauri Khan, tidak pernah memberinya sebarang hadiah.

  Perkara itu didedahkan oleh Shah Rukh kepada Farah Khan dalam program Tere Mere Beach Mein.

  “Dia tidak pernah memberi hadiah kerana saya seorang lelaki yang memiliki segala-galanya,” katanya.

  Pelakon Pathaan itu kemudiannya menceritakan kejadian lama untuk membuktikan dakwaannya. “Saya masih ingat ketika saya mengalami kecederaan tulang belakang, saya terpaksa tinggal di London selama beberapa bulan. Pernah sekali, saya pergi ke kedai pakaian dan membeli baju-t tetapi ia terlalu besar. Jadi, saya rasa baju itu tidak sesuai dipakai,” katanya.

  Shah Rukh kemudian meminta isterinya memulangkan baju tersebut. Daripada menukar baju-t yang sesuai, isterinya menggantikannya dengan sesuatu yang lain. Ini diketahui daripada dua rakan Shah Rukh, Pamila dan Kajal, yang melawatnya. Mereka memberitahu apa yang berlaku kepada pakaian itu.

  “Gauri menukar baju itu dan mendapatkan sesuatu yang lain tetapi dia tidak membeli apa-apa untuk saya. Gauri mengatakan kepada mereka, ‘Dia berada di hospital. Dia tidak perlukan pakaian baru.’ Sebaliknya, dia membeli beg tangan untuk dirinya sendiri,” kata Shah Rukh.

  Shah Rukh dan Gauri pertama kali berkenalan ketika kedua-duanya berusia 18 tahun, di majlis seorang rakan, pada 1984. Kedua-duanya kemudian mula berkenalan. Namun, tidak mendapat restu daripada ibu bapa kerana perbezaan agama, mereka berdua akhirnya bernikah pada 25 Oktober 1991 dalam majlis perkahwinan Hindu. – Agensi

  Shah Rukh Khan mengakui bahawa isterinya tidak pernah membelikannya sebarang hadiah selama perkahwinan. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Penerbangan dibatalkan dan sekolah ditutup di Taiwan

  TAIPEI, 4 OKT - Penerbangan dibatalkan dan sekolah ditutup di beberapa bahagian di Taiwan pada hari ini ketika pulau itu bersiap sedia menghadapi angin...