Tuesday, August 9, 2022
29.7 C
Brunei

Izreen kini kembali aktif berlakon

-

Pelakon, Izreen Azminda, 35, kembali aktif berlakon selepas menerima tawaran membintangi drama, Hadiah Dari Tuhan.

Izreen atau nama sebenarnya Izreen Azminda Mohd Aznam berkata, drama Hadiah Dari Tuhan umpama laluan untuknya aktif semula, tahun ini.

“Syukur, saya mendapat rezeki berlakon dalam drama Hadiah Dari Tuhan sejak penghujung tahun lalu. Saya akui, banyak tawaran mula masuk sejak itu.

“Insya-Allah, drama ini bukan yang terakhir, kerana selagi orang nak saya berlakon, saya akan terus berlakon,” katanya kepada media.

Izreen yang pernah popular menerusi drama Kerana Terpaksa Aku Relakan itu ditemubual menerusi sidang media drama Hadiah Dari Tuhan secara virtual, petang ini. Drama 13 episod itu diarahkan oleh Fairuz Loy, manakala terbitan Country & Universal Sdn Bhd.

Izreen Azminda kembali aktif berlakon selepas menerima tawaran membintangi drama, Hadiah Dari Tuhan. – Agensi

Teruja menjayakan drama Hadiah Dari Tuhan bersama Amy Mastura, Riena Diana dan Sophia Barakbah, Izreen berkata, dia tidak menafikan mengambil masa untuk menjiwai watak berikutan sudah lama tidak berlakon.

“Saya ambil masa juga mempersiapkan diri saya selepas sekian lama tidak berlakon. Seperti nak membaca dan menghafal dialog, saya nak ambil ‘mood’ terlebih dahulu sebelum mendapatkan momentum ini. Namun, Alhamdulillah, semuanya baik-baik sahaja.

“Saya terima tawaran ini juga disebabkan ia bukanlah drama biasa. Ia mengenai situasi melanda satu dunia sekarang ini. Ia berbeza daripada apa yang selalu kita lakukan,” katanya.

Ekoran itu, Izreen yang kini menjalankan perniagaan kuih apam, Sugar Butter Milk, berharap orang ramai menyambut baik lakonannya itu.

Bersesuaian dengan situasi semasa, TV3 menerusi slot Lestary membawa drama ​Hadiah Dari Tuhan yang memaparkan kehidupan masyarakat yang terkesan dan berdepan kesengsaraan. Ia dihadapi oleh tiga keluarga yang mempunyai latar belakang berbeza.

Drama Hadiah Dari Tuhan turut dibintangi Syafi Tee, Puteri Rafasya, Fezrul Khan, Zazly Baginda, Dynas Mokhtar, Zaefrul Nordin, Fathil Dani, Fauziah Nawi, Ku Faridah, Zazly Baginda, Ummar Dzariff dan Aryana Amani. – Agensi

 

- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Ershun lahirkan panda kembar

CHONGQING, 8 OGOS – Seekor panda gergasi bernama Ershun telah melahirkan anak kembar 22 Julai lalu di sebuah zoo di barat daya China, Perbandaran...
- Advertisment -