Jerayawara BMW X di Belait

Oleh Salawati Haji Yahya

BANDAR SERI BEGAWAN, 15 Nov – QAF Auto mengadakan Jerayawara BMW X di tempat letak kereta Supa Save Seria bermula hari ini hingga hujung minggu bagi memberikan peluang kepada penduduk Daerah Belait menyaksikan dan seterusnya menguji pandu model BMW X.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan QAF Auto di sini, jerayawara BMW X itu akan menampilkan model-model terbaharu antaranya BMW X1 sDrive18i M Sport, BMW X2 sDrive M Sport X, BMW X3 xDrive20i xLine dan banyak lagi.

Jerayawara juga akan menampilkan BMW X5 xDrive40i M Sport yang mana pengunjung berpeluang menyaksikan kehebatan kereta tersebut menaiki tanjakan tinggi.

BMW X5 tersebut dilancarkan QAF Auto pada awal tahun ini yang mendapat sambutan menggalakkan daripada orang ramai.

Ia juga mempamerkan potensi penuh dan keupayaan lasak dalam beberapa aktiviti antaranya kestabilan pemanduan melalui lereng yang mencabar dan pendakian bukit dalam acara BMW xDrive Experience pada Ogos lalu.

Pelanggan juga berpeluang mengambil bahagian dalam latihan bagi mengendalikan stereng dengan betul, brek kecemasan dan mengalami sendiri keupayaan teknologi xDrive BMW yang canggih.

Selain uji pandu dan menyaksikan lebih dekat model BMW X, pelanggan juga ber-peluang membawa pulang hadiah kenangan barangan BMW.

Kakitangan QAF Auto bersama model BMW X5 yang turut dipamerkan. – Gambar oleh QAF Auto