Tuesday, December 5, 2023
23.1 C
Brunei

  -

  Judika kongsi cara atasi rasa takut jarum

  Penyanyi Indonesia, Judika, yang mengakui rasa takut ketika disuntik vaksin COVID-19, telah berkongsi caranya menghilangkan rasa takut sebelum disuntik.

  Melalui video yang dimuat naik di Instagram, dapat dilihat Judika sedang menggerakkan tangannya sebagai warming up sebelum disuntik.

  “Kerana takut sama yang namanya Jarum suntik, begini cara aku menyamankan diri sebelum disuntik vaksin COVID-19,” jelas Judika.

  Apa yang lucunya adalah melihat tindakan Judika sedang memanaskan badan, doktor yang akan menyuntikkan vaksin COVID-19 turut serta lakukan warming up bersamanya.

  Ketika diberi suntikan, Judika yang memejamkan mata turut sempat menyanyikan lirik awal lagu Cinta Karena Cinta.

  “Thank Mas @budhi926 dan team @rsudkemayoran. Mas Budi ini teman aku main Futsal yang ternyata handal menyuntik,” kata Judika.

  Tinjauan di ruangan komen posting, rata-rata peminat memberikan komen yang merasakan nasib yang sama dengan pelantun lagu Aku Yang Tersakiti ini.

  “Ada geng yang takut jarum. Congratulations,” kongsi @coinladyuu.

  “Horeee aku ada temannya abang Judika ahahaa, Sama2 takut jarum.” kongsi @kulinerdiny_travel. – Agensi

  Judika, yang mengakui rasa takut ketika disuntik vaksin COVID-19, telah berkongsi caranya menghilangkan rasa takut sebelum disuntik. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Hujan lebat landa selatan India

  INDIA, 4 DIS – Hujan lebat melanda bandar Chennai di selatan India hari ini dan dijangka akan berlaku ribut. Ribut Michaung dijangka melanda pantai...