Tuesday, August 9, 2022
26.8 C
Brunei

Jun So Min dan Park Sung Hoon pegang watak suami isteri

-

KBS Drama Special 2021 telah berkongsi watak baharu Jun So Min dan Park Sung Hoon dalam drama terkini.

KBS Drama Special adalah koleksi tahunan drama pendek yang masing-masing terdiri daripada satu atau dua episod, dan barisan drama tahun ini akan bermula minggu depan.

Jun So Min dan Park Sung Hoon membintangi drama ‘Hee Soo’ yang pertama dalam barisan tahun ini, akan menjadi filem thriller fiksyen sains pilihan. Drama itu mengisahkan pasangan suami isteri yang berkabung atas kehilangan anak perempuan mereka – dan apa yang berlaku ketika mereka berusaha untuk mengatasi kematian anaknya.

Gambar-gambar yang baru dikeluarkan menunjukkan suasana tegang antara Hwang Joo Eun (Jun So Min) dan Go Tae Hoon (Park Sung Hoon). Mereka merenung antara satu sama lain dengan pandangan yang dingin, tetapi mata mereka mengandungi emosi yang berbeza.

Mata Hwang Joo Eun kelihatan kosong, manakala mata Go Tae Hoon tajam dan sensitif, mengisyaratkan akan ada lebih banyak perselisihan dalam hubungan mereka yang sudah renggang. – Agensi

KBS Drama Special 2021 telah berkongsi watak baru Jun So Min dan Park Sung Hoon dalam drama baharu. – Agensi
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Ershun lahirkan panda kembar

CHONGQING, 8 OGOS – Seekor panda gergasi bernama Ershun telah melahirkan anak kembar 22 Julai lalu di sebuah zoo di barat daya China, Perbandaran...
- Advertisment -