Katy Perry kongsi cara hadapi komen negatif

Katy Perry bersifat terbuka untuk berkongsi pelajaran paling berharga yang dipelajarinya dalam industri muzik, dan bagaimana dia menyampaikannya kepada peserta ‘American Idol’!

Katy Perry, 35, mungkin salah seorang artis pop paling berjaya sepanjang penglibatannya tetapi dia masih berurusan dengan pembencinya dan troll di Internet.

“Saya percaya pada terapi. Saya percaya pada meditasi. Saya percaya pada penjagaan diri. Saya percaya untuk mengambil ketenangan, semasa, kita hanya dapat menilai apa yang sebenar,” katanya pada acara tayangan perdana ‘American Idol’ di The Hollywood Roosevelt Hotel pada 12 Februari lalu tentang bagaimana dia menguruskan komen negatif.

“Sesuatu yang diberitahu oleh seseorang kepada saya bahawa mengubah hidup tiada siapa yang boleh membuat anda percaya terhadap diri anda sendiri tentang sesuatu yang anda sudah tidak percayai. Jadi jika seseorang menghina anda dan ia memberi kesan kepada anda, anda perlu berfikir tentang adakah diri anda seperti itu? Jadi anda perlu mengendahkannya. Begitulah caranya,” nasihat Katy.

Sebagai seorang hakim dan mentor, pelajaran itu hanyalah beberapa perkara yang dia cuba sampaikan kepada para peserta yang bersaing dalam program tersebut bagi musim ini. – Agensi

Katy Perry berkongsi nasihat dengan peserta ‘American Idol’ dalam menghadapi kehidupan sebagai seorang artis. – Agensi