Saturday, December 10, 2022
22 C
Brunei

-

Larangan pengedaran tidak sah Media Permata

Hak cipta terpelihara. Naskhah dan kandungan digital Media Permata hanya diperuntukkan kepada pelanggan berbayar dan runcit. Ia dilindungi oleh Perintah Hak Cipta 1999.

Pengagihan, penyebaran atau penerbitan tanpa kebenaran adalah dilarang.

Banyak masa, tenaga dan wang yang disumbangkan oleh wartawan-wartawan dan pengedar-pengedar untuk menghasilkan penerbitan Media Permata di platform bercetak dan digital. Kandungan khusus seperti artikel, gambar dan imej adalah tertakluk kepada hak cipta pemilik dan penerbit. Akhbar digital hanya boleh digunakan untuk kegunaan peribadi yang bukan berbentuk komersial.

Oleh itu, penerbitan, penyebaran, penyiaran, hantaran kepada kumpulan perbincangan, senarai mel atau papan kenyataan elektronik, edaran, penjualan, penerbitan semula atau pengagihan semula dalam mana-mana medium adalah dilarang, kecuali mendapat kebenaran bertulis terlebih dahulu daripada pemilik hak cipta. Brunei Press Sdn
Bhd atau pemilik hak cipta boleh mengambil tindakan undang-undang sekiranya terdapat pencabulan mana-mana hak cipta berkenaan.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Australia, mangsa terselamat berang pembebasan Patek

SYDNEY, 8 DIS – Mangsa-mangsa letupan bom Bali 2002 berang hari ini selepas seorang daripada pembuat bom dibebaskan dari penjara Indonesia, hanya selepas menjalani...
- Advertisment -