Meghan, Cuffe berpisah lepas 2 bulan kahwin

Pelakon Meghan King kini mengesahkan perpisahannya dengan suami Cuffe Owens selepas dua bulan berkahwin. “Situasi adalah amat mengejutkan,” katanya.

Meghan King dan suami Cuffe Owens telah pun berpisah hanya dua bulan selepas pelakon Real Housewives berkahwin dengan anak saudara Presiden Joe Biden.

“Saya sedih. Situasi amat mengejutkan,” kata Meghan, 37, dalam satu kenyataan yang dikongsi dalam Instagram Story pada 27 Disember.

“Ia jelasnya bukan apa yang saya bayangkan apabila saya berkahwin – dan saya terkejut dan sedih dengan situasi ini. Saya akan meneruskan kehidupan dengan anak saya dan melupakan impian yang hancur.”

Masih tidak jelas sebab-sebab Meghan dan Cuffe berpisah, tetapi selepas dua bulan membina mahligai cinta, perpisahan mereka pertama dilaporkan oleh Page Six pada 24 Disember.

Meghan dan Cuffe berkahwin secara rahsia pada 11 Oktober di estet ibu bapanya di Pennsylvania selepas tiga minggu bercinta.

Apabila Meghan berkongsi gambar perkahwinan mereka di Instagram, dia berkata dia dan Cuffe ‘tahu’ mereka mempunyai jodoh selepas bertemu di aplikasi Raya.

Meghan, yang berkongsi Aspen, 5, dan kembar Hayes dan Hart, 3, bersama bekas suami Jim Edmonds, sebelum ini berkahwin dengan pemain MLB bersama dari 2014 hingga 2021. – Agensi

Meghan King mengesahkan perpisahannya dengan suami Cuffe Owens selepas dua bulan berkahwin. – Agensi