Milimewah buka cawangan baharu

Oleh Nurdiyanah R.

TUTONG, 21 JAN – Dalam hasrat untuk mewujudkan suasana persekitaran yang lebih selesa dan penuh nilai kondusif kepada para pelanggan di negara ini, Milimewah Department Store telah melakar sejarahnya hari ini dengan pembukaan cawangan baharunya di Kompleks Sri Aman, Kampung Petani, Daerah Tutong.

Hadir bagi merasmikan cawangan baharu berkenaan ialah pengarah-pengarah Syarikat Milimewah Group, Dayang Rosmahwati binti Haji Buntar, Scoot Lim Hong Jhoon dan Liang Muh Lan.

Turut hadir ialah Pengurus Besar Milimewah Group, Cheong Hoy Loon, Penolong Pengurus Besar, Benny Ng Kok Wei dan Pengurus Kanan, Tang Huong Kiong.

Dengan mengekalkan produk-produk terbaik bagi keperluan harian pelanggannya, cawangan baharu berkenaan menawarkan pelbagai produk sesuai untuk semua lapisan masyarakat meliputi kesihatan dan kecantikan, pakaian, barangan rumah, kelengkapan sekolah, permainan, elektronik dan sebagainya.

Pembukaan cawangan pertama Milimewah Department Store di negara ini adalah pada 1990 diikuti dengan cawangan keduanya di Daerah Tutong sekitar tahun 1992.

Ia juga selaras dengan perancangannya untuk mengembang luaskan cawangan gedung perniagaannya di daerah ini khususnya bagi menghargai para pelanggan setia mereka dengan tawaran produk-produk yang menarik setelah sekian lama bertapak di daerah ini selama 28 tahun.

Dayang Rosmahwati bersama pengarah-pengarah Syarikat Milimewah Group ketika merasmikan cawangan baharu Milimewah Department Store di Daerah Tutong, kelmarin. – Gambar oleh James Kon