Min Jae kongsi falsafah kerjaya

Dalam satu temu ramah dan sesi gambar terbaharu untuk majalah The Star, Kim Min Jae berkongsi fikiran mengenai kerjayanya dan harapannya untuk masa depan.

Sementara membincang falsafahnya mengenai lakonan, Kim Min Jae berkata, “Memandangkan lakonan merupakan satu pekerjaan di mana anda perlu menggambarkan kehidupan, anda memerlukan banyak pengalaman hidup. Saya ingin merasa dan mengalami seberapa banyak emosi yang boleh, termasuk kebahagiaan dan kedukaan.”

Pelakon itu baru-baru ini membintangi dalam drama popular SBS Dr Romantic 2, dan beliau menyatakan keghairahannya mengenai idea untuk musim ketiga.

“Jika kami berakhir melakukan musim ketiga,” kata beliau.

“Saya mahu menunjukkan secara semula jadi bahawa watak saya masih sama walaupun masa sudah berlalu.”

Kim Min Jae, yang menjadi pelatih pujaan selama beberapa tahun sebelum menceburi kerjaya sebagai pelakon, juga berbicara mengenai minatnya dalam muzik.

“Saya tidak pernah menunjukkannya di khalayak ramai,” kata beliau, “namun apabila saya berada di rumah, saya menyanyi dan menari dari pagi hingga malam. Saya menghabiskan seharian dengan muzik.”

Mengeluh bahawa beliau berharap beliau mempunyai lebih banyak masa untuk mengusahakan muzik, Kim Min Jae berkata, “Saya suka bermain piano sejak kebelakangan ini. Saya selalu meluangkan banyak masa menghasilkan muzik, namun malangnya, saya tidak mempunyai masa sekarang.” – Agensi

Kim Min Jae, yang menjadi pelatih pujaan selama beberapa tahun sebelum menceburi kerjaya sebagai pelakon, juga berbicara mengenai minatnya dalam muzik. – Agensi