Minhyun, Jung Da Bin bakal berganding

Ahli kumpulan NU’EST, Minhyun mungkin membuat penampilan sulungnya dalam watak utama bersama Jung Da Bin!

Pada 17 Jun, Sports Seoul melaporkan bahawa Minhyun dan Jung Da Bin telah menjadi watak utama drama sekolah pendek oleh Keyeast dan syarikat produksi drama web Playlist Studio.

Menurut laporan itu, drama ini dijadualkan akan dilancarkan pada bulan September, dan perbincangan untuk siaran TV sedang berlangsung.

Sumber dari Playlist Studio menyatakan kepada Newsen, ‘Playlist Studio dan Keyeast menghasilkan drama web baharu bersama-sama. Kami telah menawarkan peranan kepada Minhyun dan Jung Da Bin, dan mereka secara positif memikirkan tawaran tersebut. Setakat ini, tidak ada yang dapat dipastikan mengenai jadual siaran.”

Sekiranya Minhyun menerima peranan itu, dia akan membuat penampilan pertama lakonannya dengan drama tersebut. Jung Da Bin, yang memulai penampilan pertamanya sebagai pelakon kanak-kanak, telah mendapat pujian atas transformasinya dalam siri Netflix Extracurricular.

Drama itu dilaporkan akan diarahkan oleh Kim Sang Woo, yang bersama mengarahkan hit MBC drama Extraordinary You. – Agensi

Minhyun mungkin membuat penampilan sulungnya dalam watak utama bersama Jung Da Bin. – Agensi