Thursday, November 30, 2023
31.3 C
Brunei

  -

  Nikita Mirzani sudah jumpa pengganti

  Pelakon Nikita Mirzani dilaporkan sedang hangat bercinta dengan seorang jejaka selepas perkahwinan ketiganya berakhir dengan penceraian pada Mac lalu.

  Menurut mStar, perkara itu disahkan sendiri oleh rakan baiknya iaitu Oky Pramata yang memaklumkan Nikita sedang diulit bahagia.

  Bagaimanapun Oky tidak mendedahkan identiti sebenar jejaka yang berjaya menambat hati pelakon sensasi itu.

  “Betul, Nikita sudah ada pasangan baharu sekarang,” katanya ringkas.

  Dalam pada itu, Oky memberitahu pasangan itu juga dijangka bakal melangsungkan perkahwinan tahun depan.

  Nikita bersama rakan baiknya Oxy Pratama. – mStar

  Bagaimanapun Nikita enggan mengulas lanjut mengenai pendedahan Oky itu dan hanya memberitahu individu berjaya menambat hatinya adalah lelaki Indonesia.

  Untuk rekod, Nikita pernah berkahwin dengan seorang lelaki dikenali sebagai Nasseru pada 2006 namun mereka bercerai setahun kemudian.

  Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Laura Meizani Nasseru Asry yang kini berusia 17 tahun.

  Pelakon itu berkahwin kali kedua dengan Sajad Ukra pada 2013 dan dikurniakan seorang anak lelaki Azka Raqilla Ukra, 9 tahun sebelum bercerai dua tahun kemudian.

  Nikita kemudiannya bertemu jodoh dengan Dipo Latief pada 2018 namun perkahwinan itu juga tidak kekal lama apabila mereka bercerai setahun kemudian.

  Mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Arkana Mawardi, 4 tahun.

  Pada 22 Januari lalu, Nikita berkahwin pula dengan jejak asal Jerman, Antonio Dedola namun perkahwinan itu juga berakhir dengan penceraian tiga bulan kemudian. – Agensi

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  China gesa gencatan senjata menyeluruh segera

  BEIJING, 30 NOV - China hari ini menggesa ‘gencatan senjata kemanusiaan yang berterusan’ dalam konflik Israel-Hamas dalam kertas jawatan yang dikeluarkan oleh kementerian luarnya. "Pihak-pihak...