Thursday, December 7, 2023
31.5 C
Brunei

  -

  Pamer model terkini Honda Brio sempena Hari Penghargaan Pelanggan

  Oleh Yusrin Junaidi – 

  BANDAR SERI BEGAWAN, 19 NOV – Happy Motoring selaku pengedar tunggal kereta jenama Honda di negara ini, hari ini, telah mengadakan Hari Penghargaan Pelanggan yang dihadiri 30 pelanggan terpilih yang turut menyaksikan pengenalan Honda Brio serba baharu di bilik pamerannya, di Gadong.

  Menurut Pengarah Urusan Happy Motoring Sdn Bhd, Patrick Ling berkata seramai 30 orang peserta yang hadir berkenaan adalah peserta yang dipilih dalam sesi pra undian yang diadakan baru-baru ini dan mereka yang terpilih berpeluang membawa pulang pelbagai hadiah menarik sempena kempen promosi From Wheel to Wings yang berakhir pada 30 September lalu.

  Majlis Pelancaran Honda Brio diserikan dengan beberapa aktiviti bagi menyemarakkan lagi kehadi-ran pelanggan terpilih. Aktiviti termasuk meneka jumlah belon dalam sebuah kereta Honda CR-V terbaharu dan memenangi hadiah lumayan.

  Dalam aktiviti berkenaan, Alina Chin Siaw Yann, Dayang Nur Zawani binti Haji Musa dan Awang Azriel bin Sabtu menangi hadiah utama berupa baucar perjalanan bernilai $3,000 yang disampaikan oleh Patrick Ling.

  Manakala, 10 orang lagi pemenang turut membawa pulang hadiah menarik yang terdiri daripada peralatan rumah dan banyak lagi dan seterusnya 17 lagi pemenang diberikan hadiah sagu hati.

  Patrick Ling dalam ucapannya turut menyatakan ribuan terima kasih kepada pelanggan yang selama ini memberikan sokongan berterusan dengan mempercayai jenama Honda.

  Patrick Ling dan para pemenang hadiah utama bergambar ramai semasa majlis berkenan. – GAMBAR OLEH YUSRIN JUNAIDI
  Patrick Ling memperkenalkan Honda Brio serba baharu semasa majlis berkenaan. – GAMBAR OLEH YUSRIN JUNAIDI

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Rekrut warga Nepal dalam tentera Rusia, 12 ditahan

  KATHMANDU, 6 DIS – Polis Nepal mengumumkan hari ini mereka telah menahan 12 orang yang dituduh menghantar lelaki muda Nepal secara haram untuk direkrut...