Pemenang bertuah bawa pulang Royal Skies Miles

Gambar serahan Bank Baiduri

BANDAR SERI BEGAWAN, 19 JAN – Bank Baiduri telah menyampaikan hadiah kepada pemenang pusingan ketiga dalam promosi ‘Dreaming of your next holiday destination?’ yang diadakan di Atrium, Ibu Pejabat Bank Baiduri hari ini.

Pada majlis penyampaian hadiah tersebut hadiah pertama telah dimenangi oleh Clement Liaw Tze Khang yang membawa pulang hadiah utama berupa keahlian Royal Skies Silver. Sementara itu hadiah kedua dimenangi oleh Leong Shou Ngor yang berjaya mendapatkan 100,000 Royal Skies Miles.

Manakala Ang Teo Ching dan Dayang Siti Shaniza binti Ismail masing-masing berjaya memenangi hadiah ketiga dan keempat di mana mereka membawa pulang hadiah berupa 50,000 Royal Skies Miles.

Hadiah-hadiah disampaikan bersama oleh Ketua Pemasaran Strategik dan Komunikasi, Ng Yick Wei dan Pengurus Pasaran Pusat Royal Skies, Awang Alirahim bin Haji Abdul Rani.

Pemenang kelima hingga tujuh pula masing-masing menerima hadiah berupa 25,000 Royal Skies Miles.

Kad Visa RB adalah kad pembayaran co-branded dan kad perjalanan pertama di Brunei yang dilengkapi dengan teknologi pembayaran tanpa sentuhan terkini dengan faedah dan keistimewaan yang tiada tandingannya serta mudah untuk mendapatkan Royal Skies Miles.

Bertepatan dengan pelancaran kad debit dan kad kredit Visa RB yang bermula pada pertengahan Oktober 2020 hingga hujung Januari 2021, semua pemegang Kad Visa RB secara automatik akan berpeluang memperoleh satu cabutan bertuah untuk memenangi hadiah 100,000 miles dan keahlian Royal Skies Silver apabila mereka mengumpulkan dan membuat pembayaran pertama dengan kad mereka.

Selain itu, pelanggan akan mendapat peluang tambahan bagi setiap pembelian yang ditetapkan jika menggunakan kad tersebut.

Pemegang kad tersebut akan memperoleh ‘miles’ dengan harga yang menarik melalui perbelanjaan harian, di samping dua kali ganda lebih banyak apabila mereka menggunakan kad itu di mana-mana Pusat Khidmat Pelanggan RB atau dalam talian.

Awang Alirahim menyampaikan hadiah kepada pemenang utama dalam promosi Dreaming of your next holiday destination? pusingan ketiga.
Awang Alirahim dan para pemenang bergambar ramai pada acara tersebut.