Pemergian Sidharth Shukla penuh menyedihkan

Sudah semestinya, kesedihan telah menyelubungi industri hiburan India. Sebabnya, salah seorang pelakon terbaik mereka, Sidharth Shukla, baru meninggal dunia pada hari Khamis lalu.

Pemergian Sidharth mengejutkan banyak pihak. Sebabnya, sebelum dia tidak kelihatan sakit, dan dalam keadaan cukup sihat.

Sebelum meninggal dunia, Sidharth Shukla tidak pernah mengadu sakit. Pemergiannya secara tiba-tiba. Sidharth diketahui meninggal dunia secara tiba-tiba akibat serangan jantung.

Dalam laporan media India, Sidharth pertama kali ditemui tidak berdaya di rumahnya oleh rakan karibnya, Shehnaaz Gill pada pagi Khamis lalu. Sidharth dikejarkan ke hospital, tetapi nyawanya tidak dapat diselamatkan. Menurut seorang pegawai di Cooper Hospital Mumbai, ketika dia tiba di hospital, Sidharth sudah mati.

Shehnaaz Gill dan Sidharth diketahui mempunyai persahabatan yang erat. Sebenarnya ramai merasakan mereka berdua mempunyai hubungan istimewa. Walau bagaimanapun, kedua-dua Sidharth dan Shehnaaz mengatakan bahawa mereka hanya kawan rapat.

Sidharth dikatakan menghembuskan nafas terakhir dalam pelukan Shehnaaz, ketika dalam perjalanan ke hospital.

Sementara itu, menurut ketua Hospital Cooper, Shailesh Mohite, pihaknya akan melakukan bedah siasat ringkas untuk mengetahui punca sebenar kematian Sidharth. Menurut Mohite, untuk pemeriksaan sementara, tidak ada bekas luka di badan.– Agensi

Sidharth dikatakan menghembuskan nafas terakhir dalam pelukan rakan karibnya Shehnaaz, ketika dalam perjalanan ke hospital. – Agensi