Thursday, October 5, 2023
23.2 C
Brunei

  -

  Peminat bertuah luang masa bersama V BTS

  Seorang wanita menjadi peminat bertuah apabila diberi peluang menghabiskan masa seharian bersama anggota kumpulan BTS iaitu V menerusi sebuah program dalam talian berjudul Dingo Story.

  Peminat tersebut Kim Ha Young terpilih selepas produksi tertarik dengan alasannya yang mahu bertemu V sebagai pemangkin semangat menduduki peperiksaan pemilihan pegawai tentera.

  Memetik laporan Allkpop, V atau Kim Tae Hyung membawa wanita berkenaan melakukan pelbagai aktiviti termasuk bermain permainan arked selain mengambil gambar bersama di kedai foto. Episod tersebut bukan hanya membawa kegembiraan buat Ha Young, malah ia juga memaparkan sisi V yang jarang dilihat peminat.

  Sementara itu, penyanyi lagu Boys With Luv ini turut memuat naik perkembangan Ha Young di Instastory miliknya mendedahkan wanita itu lulus peperiksaan ketenteraan yang didudukinya.

  V turut berkongsi mesej yang dihantar Ha Young kepada penerbit rancangan itu yang memaklumkan dia lulus.

  V meluangkan masa bersama peminat bertuah. – Agensi

  “Hari ini keputusan peperiksaan Akademi Tentera diumumkan. Saya rasa awak perlu tahu bahawa saya telah lulus. “Saya sangat bangga kerana kini saya merupakan seorang tentera,” katanya dalam mesej berkenaan.

  Rata-rata warganet berkongsi rasa gembira dengan khabar berita itu dan turut teruja melihat Ha Young dapat meluangkan masa bersama V.

  “Saya juga terharu tahniah Ha Young. Saya sangat cemburu melihat awak dengan V.

  “Saya tumpang gembira kerana dia (Ha Young) lulus peperiksaan ketenteraan itu. “Wah, V sangat prihatin kerana berkongsi berita gembira tentang Ha Young,” tulis warganet. – Agensi

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Pakistan arah warga Afghanistan tinggalkan negara

  ISLAMABAD, 4 OKT - Ratusan ribu rakyat Afghanistan yang tinggal secara haram di Pakistan telah diberi masa sehingga 1 November untuk meninggalkan negara itu...