Penampilan baharu Bella Hadid semasa kuarantin

Bella Hadid memulakan penampilan baharu ketika berada dalam perintah kuarantin pada 14 April dan orang ramai menyukai penampilan baharunya.

Model itu menunjukkan warna rambut baharunya yang segar dalam video aplikasi TikTok dengan rakan baiknya.

Bella Hadid kelihatan glamor semasa dalam kuarantin, super model yang berusia 23 tahun itu berjaya mewarnakan rambutnya yang pada mulanya berwarna coklat gelap kepada kelabu ketika di rumah bersama rakan baiknya, Lauren Perez.

Mereka kelihatan melakukan pengasingan diri. Bella mula menunjukkan rambutnya di TikTok, dan nampaknya rambutnya yang berwarna kelabu dan berombak mempunyai sedikit warna ungu.

Rakannya juga memperagakan rambut baharunya yang serupa seperti Bella berwarna kelabu dalam video.

“Anda fikir kami kelihatan seperti adik beradik? Sebenarnya kamu bukan. Anda fikir kami kelihatan seperti saudara? Tidak, kami hanya kawan baik,” mereka berdua tersenyum sebelum mereka berpelukan di hujung video. Bella menulis, “Adakah rambut ini kelabu?”

Walaupun ramai daripada kita berdepan dengan kesukaran rambut dan kecantikan kerana penutupan salun dan perniagaan kecantikan lain di tengah pandemik COVID-19, Bella nampaknya baik-baik saja.

“Tidak jelas bagaimana dia berjaya mewarnakan potongan rambutnya. Walau apa pun, kami menyukai warna kelabu yang sejuk seperti itu,” menurut peminatnya. – Agensi

Bella Hadid semasa mengikuti Minggu Fesyen di Paris, Januari lalu. – Agensi