Promosi istimewa CBTL sempena Hari Kebangsaan

BANDAR SERI BEGAWAN, 22 FEB – Bersempena sambutan Hari Kebangsaan Brunei Darussalam ke-37, The Coffee Bean & Tea Leaf (CBTL) akan mengadakan beberapa promosi istimewa.

Pada 23 Februari, CBTL di Mayapuri Bandar akan menawarkan beberapa promosi dari 6 hingga 11 pagi, kepada peserta yang mengambil bahagian dalam perarakan Hari Kebangsaan.

Selaras dengan inisiatif tanggungjawab sosial syarikat, The Caring Cup, CBTL juga akan meneruskan tradisi berkongsi 500 cawan minuman teh ais saiz kecil untuk peserta perarakan Hari kebangsaan.

Promosi Hari Kebangsaan yang ditawarkan termasuk The Platter Combo dan Seven Wonders. The Platter Combo ialah kombinasi dua promosi kegemaran pelanggan, iaitu The Happy Platter dan The Pasta Pizza Combo.

Pelanggan boleh menikmati Happy Platter dengan pasta Carbonara atau Bolognese bersama Piza Honey Garlic Chicken atau Margherita dan mana-mana tiga minuman saiz kecil.

The Platter Combo boleh didapati di The Coffee Bean Gourmet di One Riverside, Supa Save Mata-Mata, Supa Save Seria, Times Square dan One City.

Selain itu, pelanggan juga boleh menikmati promosi Seven Wonders yang menawarkan tujuh minuman ice blended bersaiz kecil dengan perasa Sunrise, Strawberi, Earl Grey, Matcha Green Tea, White Chocolate, Caramel dan Banana Caramel Ice Blended.

Kedua-dua promosi akan berlangsung dari 23 Februari hingga 1 Mac.