Promosi menarik pemegang kad Visa Royal Brunei

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 1 JUN – Pengembaraan menarik menanti pemegang kad Visa Royal Brunei Bank Baiduri dalam promosi mereka yang berlangsung dari 27 Mei hingga 31 Julai ini.

Dalam tempoh tersebut, pemegang kad yang membelanjakan setiap $100 dengan mana-mana kad Visa Royal Brunei akan berpeluang menyertai cabutan bertuah untuk memenangi hadiah utama 500,000 batu Royal Skies.

Dalam tempoh itu, hadiah juga akan diberikan setiap bulan, dan 10 pemenang akan dipilih setiap bulan untuk memenangi 30,000 batu Royal Skies.

Ketua Perbankan Runcit di Bank Baiduri, Lim Kian Chiong, berkata, “Memandangkan kita sedang melalui Fasa Endemik dan sekatan yang dilonggarkan, kami ingin memberi ganjaran kepada pelanggan kami dengan lebih banyak peluang untuk melancong.”

“Kad Visa Royal Brunei membolehkan pelanggan kami memperoleh batu pada kadar yang menarik melalui perbelanjaan harian seperti barangan runcit, utiliti dan makan, dan faedah dua kali ganda apabila mereka menggunakan kad mereka di mana-mana pusat khidmat pelanggan Royal Brunei atau membeli tiket dalam talian melalui laman web Royal Brunei.

Dengan promosi ini, ia dapat membantu pelanggan kami merealisasikan rancangan perjalanan mereka.”

Kad Visa Royal Brunei ialah kad pembayaran dan perjalanan berjenama bersama pertama di Brunei yang dilengkapi dengan teknologi pembayaran tanpa sentuh terkini dan faedah serta keistimewaan yang tiada tandingan, termasuk laluan pantas untuk memperoleh batu Royal Skies.

Selain itu, pemegang kad akan menikmati sehingga 7kg elaun bagasi tambahan untuk semua penerbangan berjadual Royal Brunei dan keistimewaan keahlian DragonPass.

Faedah lain termasuk tawaran perjalanan sepanjang tahun, perlindungan insurans perjalanan yang komprehensif, akses ke Sky Lounge di Lapangan Terbang Antarabangsa Brunei pada kadar keutamaan, serta keistimewaan global yang ditawarkan oleh Visa.