Saturday, February 4, 2023
26.3 C
Brunei

-

Ramai anggap Anna Jobling, Meerqeen bercinta

Gandingan pelakon Anna Jobling dan Meerqeen dalam drama Melur Untuk Firdaus menerima sambutan hangat penonton apabila ramai yang memuat naik gambar dan klip kemesraan mereka berdua di media sosial.

Gara-gara keserasian yang terjalin itu, ada peminat menyangka wujud cinta lokasi dan kedua-duanya serius dalam perhubungan tersebut.

Menafikan dakwaan tersebut, Anna atau nama sebenarnya Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul Rahman, 22, berkata sambutan hebat penonton itu membuktikan mereka berjaya menghidupkan watak sebagai pasangan suami isteri dengan baik.

“Jika ada yang kata wujud cinta lokasi, itu bermakna kami berjaya lakukan kerja dengan baik sehingga membuatkan penonton percaya.

“Tidak pernah ada cinta antara kami. Ia hanyalah lakonan dalam drama. Keserasian kami membuatkan orang ramai ingat kami bercinta,” katanya kepada wartawan.

Ramai peminat suka melihat kemesraan Anna dan Merqeen dalam drama. – Agensi

Sementara itu, Anna juga tidak menyangka drama tersebut turut mencuri tumpuan peminat dari luar negara seperti Indonesia, Singapura, Thailand dan Filipina.

Bagaikan mimpi jadi kenyataan, Anna meluahkan rasa syukur drama pertama yang meletakkan dirinya sebagai watak utama diterima baik oleh penonton.

“Sebelum drama ini ditayangkan, saya memang gementar kerana ini kali pertama jadi heroin. Saya risau jika penonton tidak suka dengan lakonan saya.

“Bagaimanapun apabila dapat tahu ia mendapat sambutan, saya rasa sangat bersyukur. Ini adalah rezeki, rasa macam mimpi kerana tidak percaya dengan respons penonton.

“Apa lagi bila dapat tahu ada peminat dari luar negara yang suka dengan drama ini. Saya amat gembira. Mungkin mereka tidak faham tetapi suka melihat gandingan saya bersama Meerqeen.

“Saya dan Meerqeen menerima banyak mesej. Selain itu, gambar kami berdua juga banyak dikongsi di media sosial.

“Untuk menghidupkan watak dalam drama ini, saya dan Meerqeen betul-betul berbincang sebelum memulakan penggambaran supaya wujud keserasian itu,” ujarnya. – Agensi

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -