Wednesday, November 30, 2022
24 C
Brunei

-

Rocky, Park Bo Yeon bercinta?

Anggota kumpulan Astro iaitu Rocky (gambar) mengesahkan gosip dia kini sedang hangat bercinta dengan aktres Park Bo Yeon.

Pihak pengurusan Rocky dalam satu kenyataan memberitahu cinta di antara pasangan itu bermula apabila mereka bergandingan dalam sebuah drama berjudul Find Me If You Can.

“Sejak bergandingan dalam drama tersebut, Rocky dan Park sering menghabiskan masa bersama dan hubungan mereka semakin rapat dan mula menjalinkan hubungan cinta selepas penggambaran tamat,” kata agensi berkenaan.

Bagaimanapun, kenyataan tersebut dibantah pihak pengurusan Park yang mengatakan mereka berdua tidak pernah menjalinkan hubungan cinta.

Sebaliknya, hubungan yang terjalin itu sekadar rapat sebagai kawan dan tidak lebih daripada itu.

Sementara itu, Rocky dan Park membuat permohonan maaf secara terbuka kerana mengeluarkan kenyataan yang disifatkan tidak penting ketika Korea Selatan sedang berduka berhubung insiden Halloween Itaewon yang meragut 151 nyawa pada 29 Oktober. – Agensi

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Jutaan rakyat Bangladesh hilang tempat tinggal

DHAKA, 29 NOV – Berjuta-juta orang di Bangladesh hilang tempat tinggal dan mata pencarian akibat kesan perubahan iklim tahun ini hingga menyebabkan penghijrahan dalam negeri...

Polis kawal bandar utama China

- Advertisment -