Shaheer Sheikh kongsi penggambaran patuhi SOP

Pelakon Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke, Shaheer Sheikh atau dikenali sebagai Abir menceritakan tentang bagaimana pasukan produksi telah mengurus dan menyediakan mesin wap dan ‘kadha’ untuk semua orang di lokasi.

Shaheer Sheikh dan Rhea Sharma yang membintangi Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke mempunyai peminat besar yang mengikuti mereka masa ini. Acara ini menjadi kegemaran ramai dan kemelut antara Shaheer Sheikh dan Rhea Sharma adalah kemuncak persembahan.

Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke adalah rancangan sampingan dari Mohsin Khan dan Shivangi Joshi yang membintangi Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. Kedua-duanya sebagai Abir dan Mishti telah menjadi Jodi yang paling digemari di layar. Episod baharu rancangan itu disiarkan dari 13 Julai dan peminat gembira melihat #MishBir kembali di skrin TV mereka.

Jalan ceritanya cukup menarik, di mana Mishti terperangkap dalam kes pembunuhan, sementara Abir cuba menyelamatkannya. Baru-baru ini, dalam wawancara dengan Pinkvilla, Shaheer Sheikh berbicara tentang menyambung semula penggambaran pada masa-masa sukar dan pasukan produksi yang banyak mengambil berat.

Dia berkongsi bagaimana penggambaran dilakukan dalam cara normal baharu ini. Shaheer berkata, “penggambaran kali ini mencabar bagi semua orang. Kita semua berusaha untuk saling membantu dan saling mendidik. Pengarah Kut dan Rajan telah bekerjasama dan berusaha sebaik mungkin untuk membuat kita merasa selesa dan selamat.

“Mereka mengikuti semua protokol dan SOP dengan tekun dan sebenarnya lebih lagi dengan menyediakan mesin wap dan ‘kadha’ untuk semua orang di lokasi.” – Agensi

Shaheer Sheikh memegang peranan sebagai Abir dalam Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke. – Agensi