Shaheer Sheikh tidak pernah tampil di media digital

Pelakon Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke, Shaheer Sheikh seorang pelakon yang paling disayangi dalam industri televisyen. Dia menjadi terkenal dengan Kuch Rang Pyaar Ke Aise Bhi, di mana dia memegang watak Dev Dixit yang menentang watak Erica Fernandes. Shaheer Sheikh juga pernah bekerja dalam filem Indonesia dan merupakan pelakon yang sangat terkenal di sana.

Dia mempunyai banyak peminat di India dan juga tersenarai dalam senarai lelaki yang paling digemari. Shaheer telah menjadi salah seorang pelakon paling berbakat dan persembahannya selalu dihargai. Namun, kami belum pernah melihat Shaheer di mana-mana rancangan web. Dia berada di televisyen dan tidak pernah mencuba berlakon di media digital.

Banyak bintang televisyen melakukan siri web dan menyukai media itu. Dalam wawancara dengan Spotboye, Shaheer Sheikh mendedahkan apa yang menjauhkannya daripada rancangan secara web.

“Saya hampir menjalani penggambaran tanpa henti untuk rancangan saya Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke sejak sekian lama dan ketika saya berada dalam satu watak, sukar bagi saya untuk beralih ke watak lain. – Agensi

Shaheer Sheikh merupakan seorang pelakon yang paling digemari dalam industri televisyen namun tidak pernah tampil dalam rancangan berbentuk media digital. – Agensi