Monday, August 15, 2022
23 C
Brunei

Son Ye Jin dikhabarkan sudah hamil

-

Dua foto yang dimuat naik pelakon terkenal Korea iaitu Son Ye Jin memperlihatkan dia memakai baju gaun berwarna putih menarik perhatian pengikut di laman Instagram.

Rata-rata peminat membuat spekulasi mengatakan isteri kepada aktor Hyun Bin itu kini sedang hamil memandangkan mereka mendakwa melihat seperti ‘baby bump’ di foto tersebut.

Biarpun tiada sebarang kenyataan daripada Son Ye Jin, namun ruangan komen dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada peminat.

Bagaimanapun, pihak agensi MSTeam Entertainment tampil menafikan dakwaan tersebut dan mengatakan khabar angin itu tidak benar.

“Khabar angin mengenai kehamilan itu tidak benar. Kalau ada berita baik, kami akan menjadi orang pertama secara rasmi memaklumkan kepada awda semua,” kata agensi.

Son Ye Jin dan suaminya sudah pulang ke Korea dari berbulan madu di Los Angeles selepas melangsungkan perkahwinan pada 31 Mac lalu. – Agensi

Son Ye jin (kanan) bersama suaminya Hyun Bin melangsungkan perkahwinan pada 31 Mac lalu. – Agensi
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Lelaki lepas 5 das tembakan di lapangan terbang ditahan

SYDNEY, 14 OGOS – Seorang lelaki bersenjata melepaskan lima das tembakan di lapangan terbang utama Canberra hari ini, menyebabkan penumpang melarikan diri tetapi tidak...
- Advertisment -