Friday, June 2, 2023
24.7 C
Brunei

  -

  Song Joong Ki bakal kahwin lagi

  Pelakon Song Joong Ki berkongsi khabar gembira apabila dia bakal melangsungkan perkahwinan dengan teman wanitanya iaitu Katy Louise Saunders tidak lama lagi.

  Joong Ki memaklumkan dia juga sudah membuat pendaftaran pernikahan mereka berdua.

  “Kami impikan hidup gembira bersama. Kami berusaha untuk sentiasa berpegang pada janji antara satu sama lain dan bersyukur menyambut kehadiran orang baru (anak) dalam hidup kami.

  “Hari ini dengan penuh kepercayaan dan kasih sayang antara satu sama lain, kami kini dalam perjalanan pulang selepas mendaftarkan perkahwinan untuk memulakan hidup bersama sebagai pasangan suami isteri,” katanya.

  Sementara itu pelakon drama Reborn Rich ini juga menyifatkan kekasihnya itu sebagai seorang wanita yang baik dan sentiasa memberi sokongan terhadap kerjayanya.

  Song Joong Ki kini dalam fasa bahagia. – Agensi

  “Saya berjanji untuk hidup bersama Katy Louise Saunders yang selama ini sentiasa di sisi saya. Dia seorang wanita yang baik dan saya amat menghormatinya.

  “Terima kasih kepada dia kerana kehadirannya menjadikan saya lelaki yang lebih baik,” ujarnya.

  Pada hujung Disember tahun lalu, Joong Ki mengesahkan hubungan cintanya dengan Saunder dan wanita itu turut diperkenalkan dalam satu sidang media yang berlangsung di Singapura sebelum ini.

  Joong Ki pernah mendirikan rumah tangga dengan aktres Song Hye Kyo pada 2017 selepas sama-sama terlibat dalam penggambaran drama Descendant of the Sun.

  Bagaimanapun hubungan mereka tidak bertahan lama dan berpisah pada Julai 2019. – Agensi

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Jepun, AS sahkan kerjasama, tentang pelancaran satelit Korea Utara

  TOKYO, 2 JUN - Menteri Pertahanan Jepun, Yasukazu Hamada dan Setiausaha Pertahanan AS, Lloyd Austin mengesahkan kelmarin bahawa kedua-dua negara akan bekerjasama menentang pelancaran...
  - Advertisment -