Suami puji sikap penyayang Tasha

Suami pelakon Tasha Shilla, Muhammad Atiq Idris berkongsi isterinya semakin menunjukkan sikap penyayang selepas mereka mendirikan rumah tangga pada Februari lalu.

Atiq, 33, berkata, dia bertuah memiliki isteri yang cukup penyayang dan mengambil berat mengenai dirinya.

“Saya lihat sikap Tasha banyak berubah selepas berumah tangga. Makin hari, makin penyayang dan mengambil berat.

“Sejujurnya, kami tak bercinta, jadi hanya mengenali karakter masing-masing selepas berkahwin.

“Banyak perkara diterokai bersama. Bagaimanapun, bohonglah jika tidak diuji untuk bersabar. Pasangan suami isteri mana pun pasti terima ujian, tetapi setakat ini, syukur kami bahagia.

Tasha Shilla menunjukkan sikap penyayang dan mengambil berat terhadap suami selepas mendirikan rumah tangga. – Agensi

“Apa yang lebih seronok apabila dapat melakukan ibadah bersama. Itulah yang merapatkan lagi hubungan kami,” katanya kepada BH Online.

Tasha berkata, dia melalui fasa bahagia, biarpun mengenali suami dalam tempoh tidak lama.

“Selepas berkahwin, saya bahagia bersama suami. Kami banyak menghabiskan masa berdua terutama ketika tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

“Jika ada penggambaran, suami akan menghantar dan mengambil di lokasi. Jika tiada penggambaran, saya pula akan mengikutnya. Orang nak kata kami tidak boleh berenggang pun tak kisahlah.

“Sebab kami tak merasa bercinta pun sebelum berkahwin, jadi inilah masanya. Bagi saya, lebih berkat melakukan kerja bersama suami,” katanya.

Mengulas soal cahaya mata, Tasha atau nama sebenarnya, Natasha Sheila Abdul Razak hanya menyerahkannya pada aturan Allah. – Agensi