Tasha shilla sah jadi tunangan orang

Selepas dua bulan berkenalan, akhirnya pelakon Tasha Shilla dan pasangan Muhammad Atiq Idris mengikat tali pertunangan pada Ahad lalu. Tasha atau nama sebenar Natasha Sheila Abdul Razak, 33, berkata dia bersetuju menerima lamaran Atiq kerana merasakan jejaka itu adalah cinta sejati yang dicari selama ini.

“Kami rapat sejak Disember tahun lalu dan tak sangka secepat ini kami melangkah ke fasa baharu.

“Besyukur dipertemukan dengan Atiq dan ini memang jodoh saya, rasa cukup tenang… inilah cinta sejati!,” katanya kepada media.

Tasya juga turut menyatakan bakal suami ini juga mempercepatkan menghalalkan hubungan mereka, dan tambahnya lagi majlis pernikahan akan diadakan dalam masa terdekat. Pasangan ini mengadakan majlis pertunangan secara tertutup yang dihadiri oleh keluarga dan rakan media di Aireka Space, Damansara, Selangor pada Ahad.

Sebagai tanda ikatan, ibu kepada Atiq iaitu Rahimah Yeop menyarungkan sebentuk cincin pada jari manis pelakon filem Ratu The Movie ini. Dalam majlis pertunangan yang berlangsung penuh meriah itu, Tasha turut mendedahkan wajah bakal suaminya itu yang bekerja dalam bidang kewangan di Singapura.

Sementara itu, Atiq, 33 berkata dia terbuka hati menjadikan Tasha sebagai isteri kerana terpesona dengan sikap penyayang wanita itu.

Tambah Atiq, pertemuan awal di sebuah program amal membuka matanya untuk mengenali Tasha dengan lebih rapat lagi. “Saya kenal dia ketika sertai program amal di Masjid Wilayah Kuala Lumpur.

“Meskipun luaran Tasha nampak garang tapi dia baik dan lemah lembut. “Dia juga mementingkan keluarga, suka kanak-kanak dan paling penting menjaga solat,” ujarnya.

Ditanya mengenai tarikh mereka merancang untuk mendirikan rumah tangga, Atiq berkata ia akan diadakan dalam masa terdekat. – Agensi

Tasha Shilla sah menjadi tunangan kepada jejaka pilihannya, Atiq setelah dua bulan berkenalan. – Agensi