Tiada rombakan besar liga super – Nafuzi

KUALA TERENGGANU, 10 MAC – Ketua Jurulatih Terengganu FC (TFC) Nafuzi Zain, memberi bayangan tidak akan melakukan rombakan besar, terhadap barisan pemain yang bakal berdepan pasukan Selangor di  Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin (SSMZA), malam esok.

Katanya, secara keseluruhan beliau berpuas hati dengan corak permainan serta prestasi yang dipamerkan anak buahnya, ketika pertemuan dengan Kedah di Stadium Darul Aman Sabtu lalu, dan berkemungkinan besar akan mengekalkan skuad yang sama.

“Bagaimanapun saya masih akan melakukan beberapa perubahan pada sesetengah posisi, dan dua tiga pemain untuk memantapkan lagi mutu serta corak permainan.

“Kita perlu perkemaskan lagi  seperti di bahagian pertahanan, kerana Selangor sentiasa bukan lawan yang mudah dan mereka telah membuktikannya, pada dua perlawanan sebelum ini menentang Perak dan Pahang,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Tambah Nafuzi lagi, beliau turut berasa lega kerana kesemua pemain utamanya bebas daripada kecederaan, kecuali penjaga gol Rahadiazli Rahalim, yang dijangka terpaksa direhatkan selama dua atau tiga minggu.

“Tunggak import kita juga dalam keadaan baik dan bebas kecederaan, walaupun memgharungi perlawanan penuh dramatik dengan Kedah tempoh hari.” – Bernama