Friday, December 1, 2023
29.6 C
Brunei

  -

  V BTS wajah baharu di balik lensa Slimane, Celine

  Kim Taehyung, juga dikenali sebagai V daripada kumpulan BTS, mengikuti jejak langkah pemuzik legenda seperti Bob Dylan dan Jack White, yang pernah diabadikan dalam gambar oleh pengarah terkenal, Hedi Slimane, dalam siri potret.

  Memetik kenyataan daripada portal Allkpop, jenama fesyen mewah Celine baru-baru ini memperkenalkan sesi foto kempen terbaru mereka yang menampilkan duta global terbaharu, Taehyung. Siri potret ini dengan cemerlang menangkap identiti dan estetika jenama tersebut, dengan pengarah seni Hedi Slimane yang mengawasi setiap aspek, daripada konsep hingga gaya dan fotografi.

  Taehyung mempersembahkan gaya chic dan berkelas Celine dengan memakai kemeja Barat, jaket kulit, seluar berkembar kemas, dan aksesori. Pandangan matanya yang tajam dan ciri-ciri wajah yang sempurna menyerlahkan lagi pakaian yang dikenakannya bergaya rock.

  Hedi Slimane bermula sebagai seorang jurugambar sebelum memegang peranan penting sebagai pengarah fesyen kreatif untuk Dior Homme, Yves Saint Laurent dan kini Celine. – Agensi

  Taehyung BTS, duta global untuk Celine. – Allkpop
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Semakin ramai pelajar Korea mahu jadi doktor kerana gaji tinggi

  SEOUL, 1 DIS - Pendapatan tinggi telah menjadi sebab utama pelajar sekolah rendah dan menengah di Korea Selatan memilih menjadi doktor perubatan sebagai laluan...