10 pelanggan Lexus menang hadiah lumayan

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 6 MEI – Sepuluh orang pelanggan Lexus Brunei membawa pulang pelbagai hadiah menarik, hari ini, setelah terpilih sebagai pemenang dalam majlis cabutan dan penyampaian hadiah bagi Promosi The Marque of Champions Raya yang berlangsung di Bilik Pameran Lexus, Gadong.

Majlis menyaksikan Dato Paduka Dr Haji Junaidi bin Haji Abdul Rahman membawa pulang Apple MacBook Air 13.3” 512GB, Dayang Azizan binti Haji Brahim memenangi peti sejuk Electrolux SBS dan Loh Chin Shi memenangi baucar membeli-belah London High Street $1,800.

Manakala itu, tujuh orang pemenang lain membawa pulang hadiah berupa Sony PlayStation 5 (Disc Version), Canon EOS M5 Body Camera, TV pintar Samsung 55” AU8000 UHD 4K dan TV pintar Samsung 55” AU8000 UHD 4K.

Hadir menyampaikan hadiah-hadiah berkenaan ialah Penolong Pengarah Urusan Lexus Brunei, Awang Muhammad Clovien bin Abdullah Timpoh.

Kempen cabutan bertuah berkenaan diadakan dari Mac hingga April lalu dan telah mendapat sambutan yang baik, di mana seramai 50 orang pelanggan yang membeli kereta Lexus telah terpilih dalam cabutan berkenaan.

Sesi pertama cabutan telah diadakan secara dalam talian pada 30 April lalu di mana 50 orang telah dipilih dan daripada jumlah itu, 10 orang peserta dipilih untuk pusingan kedua, pada hari ini.

Sementara itu, 40 pelanggan bertuah lain memenangi hadiah berupa baucar Supasave bernilai $200, baucar servis Lexus bernilai $250, Apple Watch Series 7, Go Pro Hero 9, TV Android Philips 50” 4K UHD LED, Apple iPad Mini 256GB, Nespresso De’Longhi Lattissima Pro Coffee Machine, peti sejuk LG 360L, mesin basuh Panasonic 13Kg, Samsung Watches dan Canon EOS M100 Body Camera.

Awang Muhammad Clovien bergambar ramai bersama para pelanggan bertuah pada majlis yang berlangsung di Bilik Pameran Lexus, Gadong, kelmarin. – Gambar oleh Muiz Matdani